Reply
Occasional Advisor
Posts: 7
0

Re: NAT Problem with Cisco 1941 Router

No, its the same subnet. The internet is accessible from the Cisco i am working on. 

I can even ping the polycom UK device when SIP and h323 are reachable. 

I just cant establish the call somehow

Advisor
Posts: 17
0

Re: NAT Problem with Cisco 1941 Router

You can ping the internet from the second Cisco? Did you also used a computer after the second cisco and tried a ping test?

I think the same subnet is the problem. the second cisco have on the wan side and the lan side the same subnet, that is not gonna work with nat.

Occasional Advisor
Posts: 7
0

Re: NAT Problem with Cisco 1941 Router

Yes, i can ping the internet from the second cisco. I m also able to use the internet from a computer using the IP i have Natted with. Its only the Polycom where i can not establish the call. Everything else on the internet is working fine with the Natted IP from the second cisco which i can canfigure.

Occasional Advisor
Posts: 15
0

Re: NAT Problem with Cisco 1941 Router

Hello Wasif.

 

Please check if "NAT is H.323 Compatible" is enabled and "NAT Configuration" too on Polycom Device.

Occasional Visitor
Posts: 1
0

Re: NAT Problem with Cisco 1941 Router


a.onderwater wrote:

Try this rules, solved for us many problems:

no ip nat service sip udp port 5060
no ip nat service sip tcp port 5060

 

regards, Arjan


Tried that as well as restarting. Eventualy mine worked but I also did a bunch of stuff so not sure which one actually made it work. Happy for now.