cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

BToE does not pair

Occasional Advisor

BToE does not pair

Hi,

 

I have on one VVX 400, running UC 5.5.1.11526, BToE 3.5.0.0 installed.

The phone does not pair although the VVX is set on Auto pairing.

In the log of the VVX I found the following lines:

 

 

0531153831|btoe |5|00|cBToEAutoDiscovery Failed to create messageQ id
0531153831|hw   |5|00|rtosLinuxMsgQCreate: mq_open failed: qName=</apmq3120> mid=<0xffffffff> errno=<12:Cannot allocate memory>
0531153831|btoe |5|00|cBToEAutoDiscovery rtosMsgQCreate is failed
0531153831|btoe |5|00|Auto Discovery Object Creation Failed

Any ideas what this could be?

 

Best regards,

 

Albert van Alphen

Message 1 of 3
2 REPLIES
Polycom Employee & Community Manager

Re: BToE does not pair

Hello Albert van Alphen,

welcome back to the Polycom Community.

Maybe a Firewall or Antivirus on the PC ?

Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

Polycom Global Services

Please be aware:

The purpose of these forums is to allow community members collaborate and help each other.
Questions posted here do not follow Polycom’s SLA guidelines.
If you require assistance from Polycom technical support, please open a
web service request or call us .

The above is necessary in order to track issue internally within Polycom.

You are welcome to post more questions or configuration or logs for other community members to look at but if your issue requires a fix via Polycom you must go via the official support structure.

Please ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's

Please remember, if you see a post that helped you , and it answers your question, please mark it as an "Accept as Solution".

This forum reply or post is based upon my personal experience and does not reflect the opinion or view of my employer.
Polycom employee participation within this community is not mandatory and any post or FAQ article provided by myself is done either during my working hours or outside working hours, in my private time, and may be answered on weekends, bank holidays or personal holidays.
Message 2 of 3
Occasional Advisor

Re: BToE does not pair

Hi Steffen,

 

No is more simple than that, just a reboot of the PC did the trick.

Everything works again.

 

Thanks though.

 

Beste regards,

 

Albert

Message 3 of 3