Reply
Highlighted
Occasional Contributor
Posts: 5
0
Accepted Solution

Screen capture setting missing on 5.5.1

Was the screen capture setting moved in 5.5.1? I don't see the option anymore in the settings. When trying to connect using https://<Phone IP Address>/captureScreen I get the following message:

 

The document requested was not found on this server.

 

Polycom Employee & Community Manager
Posts: 12,557
0

Re: Screen capture setting missing on 5.5.1

Hello epjr,

The community's VoIP FAQ contains this post here:

Oct 17, 2011 Question: How can I create a Screen Capture of the phone GUI?

Resolution: Please check => here <=

 

As explained in the above it needs to be:

 

  1. In the configuration
  2. Manually enabled after each reboot

Please verify the above FAQ post.

Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

Polycom Global Services

Please be aware:

The purpose of these forums is to allow community members collaborate and help each other.
Questions posted here do not follow Polycom’s SLA guidelines.
If you require assistance from Polycom technical support, please open a
web service request or call us .

The above is necessary in order to track issue internally within Polycom.

You are welcome to post more questions or configuration or logs for other community members to look at but if your issue requires a fix via Polycom you must go via the official support structure.

Please ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's

Please remember, if you see a post that helped you , and it answers your question, please mark it as an "Accept as Solution".

This forum reply or post is based upon my personal experience and does not reflect the opinion or view of my employer.
Polycom employee participation within this community is not mandatory and any post or FAQ article provided by myself is done either during my working hours or outside working hours, in my private time, and may be answered on weekends, bank holidays or personal holidays.
Occasional Contributor
Posts: 5
0

Re: Screen capture setting missing on 5.5.1

Thank you. I didn't have to enable it in the configuration in the previous version so I assumed it would already show. After adding it to the config, the button is showing now.

Polycom Employee & Community Manager
Posts: 12,557
0

Re: Screen capture setting missing on 5.5.1

Hello

You always have to add it to the configuration and the enable it after every reboot.

This has been the case since day one

Replied via a mobile device
Please be aware:

The purpose of these forums is to allow community members collaborate and help each other.
Questions posted here do not follow Polycom’s SLA guidelines.
If you require assistance from Polycom technical support, please open a
web service request or call us .

The above is necessary in order to track issue internally within Polycom.

You are welcome to post more questions or configuration or logs for other community members to look at but if your issue requires a fix via Polycom you must go via the official support structure.

Please ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's

Please remember, if you see a post that helped you , and it answers your question, please mark it as an "Accept as Solution".

This forum reply or post is based upon my personal experience and does not reflect the opinion or view of my employer.
Polycom employee participation within this community is not mandatory and any post or FAQ article provided by myself is done either during my working hours or outside working hours, in my private time, and may be answered on weekends, bank holidays or personal holidays.