Reply
Occasional Visitor
Posts: 1
0

Trio8800 enters lobby when using 'private' meetings

[ Edited ]

Im using SfB Server 2015 patched to the May 2017 CU and have a Trio8800 running the latest firmware 5.4.5.9188. The Trio is registered to SfB Server internally and not over Edge. The Trio is also set up correctly as a meeting room. When joining a conference though (scheduled SfB meeting) the Trio just sits in the lobby waiting to be admitted? The SfB meeting invite is using the default settings such that "Anyone from my organisation" does not have to wait in the lobby. SfB Server is enabled to use 'Private' meetings rather than the default 'Public' meeting space which is less secure. When using a 'Public' meeting the Trio is admitted as normal and does not have to wait in the lobby. When using a 'Private Meeting' the Trio is placed in the lobby and has to be admitted by a presenter. Is this behavior by design? As id expect the Trio to be admitted to the meeting and not have to wait in the lobby regardless of wether the meeting is private or public?

Highlighted
Polycom Employee & Community Manager
Posts: 13,757
0

Re: Trio8800 enters lobby when using 'private' meetings

Hello Shawn Harry ,

welcome to the Polycom Community.

We would need to get this into support to verify this either as a Bug or Working as designed.

In order to raise a support ticket you need to work with your Polycom reseller as they need to do this for you.

If this is some sort of an Internet discounter please post either your phone's MAC address or your Polycom devices serial so I can look up who would be able to support you. This may not be who you purchased the Polycom device from.

Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

Polycom Global Services

Please be aware:

The purpose of these forums is to allow community members collaborate and help each other.
Questions posted here do not follow Polycom’s SLA guidelines.
If you require assistance from Polycom technical support, please open a
web service request or call us .

The above is necessary in order to track issue internally within Polycom.

You are welcome to post more questions or configuration or logs for other community members to look at but if your issue requires a fix via Polycom you must go via the official support structure.

Please ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's

Please remember, if you see a post that helped you , and it answers your question, please mark it as an "Accept as Solution".

This forum reply or post is based upon my personal experience and does not reflect the opinion or view of my employer.
Polycom employee participation within this community is not mandatory and any post or FAQ article provided by myself is done either during my working hours or outside working hours, in my private time, and may be answered on weekends, bank holidays or personal holidays.