Reply
Occasional Visitor
Posts: 3
0
Accepted Solution

Brand New Polycom IP 6000 not powering up

Hi all,

 

Just tried to install a brand new IP 6000 with the optional siupplied UK pwer supply and the device seems DOA.  There is no response whatsover from the unit.  Can anyone offer any adive?  Is there a start-up protocol or physical on/off switch?

 

ta,

 

Sid

Polycom Employee & Community Manager
Posts: 13,511
0

Re: Brand New Polycom IP 6000 not powering up

Hello Sid,

welcome to the Polycom Community.

The unit should work with the optional Power Supply and/or a PoE Switch

 

What we had in the past is that people somehow manage to wire it up the wrong way around. Usually the part going to the phone is a RJ45 socket which has a picture of a conference phone on the socket end.

 

If you have done all the testing and wired it correctly please return it as a DOA to your reseller.

Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

Polycom Global Services

Please be aware:

The purpose of these forums is to allow community members collaborate and help each other.
Questions posted here do not follow Polycom’s SLA guidelines.
If you require assistance from Polycom technical support, please open a
web service request or call us .

The above is necessary in order to track issue internally within Polycom.

You are welcome to post more questions or configuration or logs for other community members to look at but if your issue requires a fix via Polycom you must go via the official support structure.

Please ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's

Please remember, if you see a post that helped you , and it answers your question, please mark it as an "Accept as Solution".

This forum reply or post is based upon my personal experience and does not reflect the opinion or view of my employer.
Polycom employee participation within this community is not mandatory and any post or FAQ article provided by myself is done either during my working hours or outside working hours, in my private time, and may be answered on weekends, bank holidays or personal holidays.
Highlighted
Occasional Visitor
Posts: 3
0

Re: Brand New Polycom IP 6000 not powering up

Brilliant, fast response.  Many thanks.  Sorted. 

Polycom Employee & Community Manager
Posts: 13,511
0

Re: Brand New Polycom IP 6000 not powering up

Hello Sid,

Human error or is the unit defective?


Best Regards

Steffen Baier

Polycom Global Services

Please be aware:

The purpose of these forums is to allow community members collaborate and help each other.
Questions posted here do not follow Polycom’s SLA guidelines.
If you require assistance from Polycom technical support, please open a
web service request or call us .

The above is necessary in order to track issue internally within Polycom.

You are welcome to post more questions or configuration or logs for other community members to look at but if your issue requires a fix via Polycom you must go via the official support structure.

Please ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's

Please remember, if you see a post that helped you , and it answers your question, please mark it as an "Accept as Solution".

This forum reply or post is based upon my personal experience and does not reflect the opinion or view of my employer.
Polycom employee participation within this community is not mandatory and any post or FAQ article provided by myself is done either during my working hours or outside working hours, in my private time, and may be answered on weekends, bank holidays or personal holidays.
Occasional Visitor
Posts: 3

Re: Brand New Polycom IP 6000 not powering up

Human error :-(