Reply
Occasional Visitor
Posts: 1
0
Accepted Solution

Polycom VVX 400 cannot active and configure to web

New phone to add to our system.

Set it up and see "Dial *23" to activate - there is no dial tone. this will not work.

Instead, going through the step to start using web configuration utility 

1.  Put in IP Address = nothing

2.  BootBlock = site can't be reached

3. BootL1: = site can't be reached

4. Updater: put in #s and that brings me to this community page to configuring LED patterns for expansion model

NOTE: it is DHCP Enabled

 

I am trying to connect this phone with our Ring Central service and replace my old phone with this model on our online platform.

 

I am both at a loss and a standstill!

Thanks.

Polycom Employee & Community Manager
Posts: 13,294

Re: Polycom VVX 400 cannot active and configure to web

Hello EEMngr,

welcome to the Polycom Community.

It is always useful to include the currently used UC Software version as issues experienced or a question asked may already be addressed in a newer release.

This also allows yourself and others to check against current software release notes, Administrator Guides or FAQ post’s.

The above is also stated in the "Read First"

Therefore the Polycom VoIP FAQ contains this post here:

Question: How can I find out my SIP or UC Software Version of my Phone?
Resolution: Please check here

 

The instructions mentioned by yourself do not sound anything familiar and I struggle to understand what the BootBlock or BootL or the Updater would have to do with this.

 

None of the above are any actions that I would expect to be done by an end user.

 

Oct 7, 2011 Question: How can I find out the IP Address of my Phone?
Resolution: Please check => here <=

 

I would suggest you contact your service provider.


Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

Polycom Global Services

Please be aware:

The purpose of these forums is to allow community members collaborate and help each other.
Questions posted here do not follow Polycom’s SLA guidelines.
If you require assistance from Polycom technical support, please open a
web service request or call us .

The above is necessary in order to track issue internally within Polycom.

You are welcome to post more questions or configuration or logs for other community members to look at but if your issue requires a fix via Polycom you must go via the official support structure.

Please ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's

Please remember, if you see a post that helped you , and it answers your question, please mark it as an "Accept as Solution".

This forum reply or post is based upon my personal experience and does not reflect the opinion or view of my employer.
Polycom employee participation within this community is not mandatory and any post or FAQ article provided by myself is done either during my working hours or outside working hours, in my private time, and may be answered on weekends, bank holidays or personal holidays.