Reply
Occasional Contributor
Posts: 10
0

vvx410 / 5.5.1 User Agent String Change

[ Edited ]

I've noticed this pop up on VVX 410 w/ 5.5.1 and I was just curious if it's a bug.  I coudln't find reference to it in the admin manual, the KB, in previous posts or just by doing Google searches.

 

We've noticed on some error codes our Polycom phone User Agent strings are changing when the phone generates error codes.

 

Normally our UAs look like this

0717160259|sip  |0|00|    User-Agent: PolycomVVX-VVX_410-UA/5.5.1.11526

 

but when an error code is sent (in this case a 404)

0717160259|sip  |0|00|    User-Agent: PolycomSIP-UA/1.2.0

This is pretty reproducable and I don't know if it's a minor bug or something we should be more concerned about.

 

I've also seen it on SIP/2.0 481 Call Leg/Transaction Does Not Exist response as well.

Polycom Employee & Community Manager
Posts: 13,524
0

Re: vvx410 / 5.5.1 User Agent String Change

Hello Eric_P,

welcome to the Polycom Community.

 

Please get this into support once you tried UC Software 5.5.2

In order to raise a support ticket you need to work with your Polycom reseller as they need to do this for you.

If this is some sort of an Internet discounter please post either your phone's MAC address or your Polycom devices serial so I can look up who would be able to support you. This may not be who you purchased the Polycom device from.

Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

Polycom Global Services

Please be aware:

The purpose of these forums is to allow community members collaborate and help each other.
Questions posted here do not follow Polycom’s SLA guidelines.
If you require assistance from Polycom technical support, please open a
web service request or call us .

The above is necessary in order to track issue internally within Polycom.

You are welcome to post more questions or configuration or logs for other community members to look at but if your issue requires a fix via Polycom you must go via the official support structure.

Please ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's

Please remember, if you see a post that helped you , and it answers your question, please mark it as an "Accept as Solution".

This forum reply or post is based upon my personal experience and does not reflect the opinion or view of my employer.
Polycom employee participation within this community is not mandatory and any post or FAQ article provided by myself is done either during my working hours or outside working hours, in my private time, and may be answered on weekends, bank holidays or personal holidays.
Occasional Contributor
Posts: 10
0

Re: vvx410 / 5.5.1 User Agent String Change

The phone I have is out of warranty but it looks like 5.5.2 also returns the incorrect User Agent on error codes.

 

I'll see if we have any devices within the warranty time frame to see if can report this issue since it's reproducable across all phones we've tried. (0004f2 and 64167f)

Polycom Employee & Community Manager
Posts: 13,524
0

Re: vvx410 / 5.5.1 User Agent String Change

Hello Eric_P,

so far you are the only customer that I am aware of that has this issue. You can always open a PPI / Pay Per Incident ticket if this is in your interest to get this addressed or simply downgrade to a prior version where this does not appear.


Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

Polycom Global Services

Please be aware:

The purpose of these forums is to allow community members collaborate and help each other.
Questions posted here do not follow Polycom’s SLA guidelines.
If you require assistance from Polycom technical support, please open a
web service request or call us .

The above is necessary in order to track issue internally within Polycom.

You are welcome to post more questions or configuration or logs for other community members to look at but if your issue requires a fix via Polycom you must go via the official support structure.

Please ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's

Please remember, if you see a post that helped you , and it answers your question, please mark it as an "Accept as Solution".

This forum reply or post is based upon my personal experience and does not reflect the opinion or view of my employer.
Polycom employee participation within this community is not mandatory and any post or FAQ article provided by myself is done either during my working hours or outside working hours, in my private time, and may be answered on weekends, bank holidays or personal holidays.