Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

DMA7000 Is Not Routing Calls to Virtual Entry Queue in RMX

SOLVED
Highlighted
Occasional Contributor

DMA7000 Is Not Routing Calls to Virtual Entry Queue in RMX

576000 to the VEQ was working and stopped. If I look in DMA, I do not see the VEQ listed under ADMIN> CONFERENCE MANAGER> SHARED NUMBER DIALING. I tried deleting the VEQ on RMX and re-adding it but it still doesn't show. Testing the dial pattern, it seems as though the DMA doesn't recognize it as a VEQ and routes it to external SIP peer. I'm new to the Polycom world and I don't know how the DMA becomes aware of VEQ "6000" existing over in the RMX via prefix 57. Should it show up in DMA after I build the VEW on RMX?

 

Please see attached.

 

Thanks for any/all help.

 

Mike.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
Occasional Contributor

Re: DMA7000 Is Not Routing Calls to Virtual Entry Queue in RMX

So I came in this morning, and tried to add the VEQ on the DMA side and it took no problem. I guess I'll summarize my problem was that it takes > 1 hour for the VEQ build information on RMX to propagate over to DMA.

 

I'm all set.

View solution in original post

Message 2 of 2
1 REPLY 1
Highlighted
Occasional Contributor

Re: DMA7000 Is Not Routing Calls to Virtual Entry Queue in RMX

So I came in this morning, and tried to add the VEQ on the DMA side and it took no problem. I guess I'll summarize my problem was that it takes > 1 hour for the VEQ build information on RMX to propagate over to DMA.

 

I'm all set.

View solution in original post

Message 2 of 2