Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

Provisioning Rules issue

SOLVED
Highlighted
Visitor

Provisioning Rules issue

Hello all, 

 

I have a problem with provisioning rules.

 

When i create a provisioning rule the status keep on "pending"

I  delete the rule then i create again the same rule....same issue

 

The version of my RPRM is 10.1.0_87

Message 1 of 2
1 REPLY 1
Polycom Employee & Community Manager

Re: Provisioning Rules issue

Hello @LaurentA,

welcome to the Polycom Community. A couple of questions:

  • Is this a day one issue or has this only recently started ?
  • Have you tried to reboot the RPRM ?
  • Have you considered to upgrade to a currently supported Software like 10.3 ?


Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

Polycom Global Services




<======== Signature / Disclaimer ========>
Please be aware:For questions about the type of support to expect please check here

Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's

Please remember, if you see a post that helped you , and it answers your question, please mark it as an "Accept as Solution".

The title Polycom Employee & Community Manager is an automatic setting within the community and any forum reply or post is based upon my personal experience and does not reflect the opinion or view of my employer.
Poly employee participation within this community is not mandatory and any post or FAQ article provided by myself is done either during my working hours or outside working hours, in my private time, and maybe answered on weekends, bank holidays or personal holidays.
Message 2 of 2