Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

RSS 4000

Highlighted
Occasional Contributor

RSS 4000

how can i restore RSS 4000 to its factory settings, and connect with com port or cross cable

Actually when we set the network paramaters into pc and rss using cross cable or when we connect using com port with the specified baud rate and other thins .... not able to ping using any of the ip

 

Suggest what i shouls do... LED from the front pannel is ok and led of lan port primary shows orange light at the left and green at rhe right

Amit kak
Message 1 of 2
1 REPLY 1
Highlighted
Polycom Employee & Community Manager

Re: RSS 4000

Hello Amit kak,

 

the User guide matching your current software version outlines how you restore the RSS to factory defaults.

 

For example for Version 7.0 please check page 4 - 55 => here <=

 

You could also utilize the community search as shown => here <=

 

For further support please contact your Polycom reseller and/or Polycom support directly.


Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

Polycom Global Services

----------------
The title Polycom Employee & Community Manager is a community setting and does not reflect my role. I am just a simple volunteer in the community like everybody else. My official "day" Job is 3rd Level support at Poly but I am unable to provide official support via the community.

----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's
Message 2 of 2