Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

VVX 600 Unable to Blind Transfer to a Single User

Bradley D
Occasional Visitor

VVX 600 Unable to Blind Transfer to a Single User

Phone Model: VVX 600
Software Version: 5.4.1.14510

Lync Server: 2013

 

We use Skype for Business for our phones.  Our reception phone pairs up with whomever is logged in to the computer for the reception desk with no issue.  The contacts of that logged in user all populate in the speed dial side car attached to our VVX 600.  We have one user that we are unable to Blind Transfer to using the contact button for that user.

The process goes like this.  A call comes in and the receptionist answers.  She uses the "Transfer" soft key, selects "Blind Transfer", then clicks on the button associated to the contact she wants to transfer to, and then the caller gets hung up on instead of transferring to the user.  It only happens with a single user.  We are able to transfer calls this way to any other user.  If we do the blind transfer and manually dial the number of this user the call goes through with no issue.  I've included below the logs that popped up when I had the receptionist attempt to transfer me to the problem user.  Any thoughts on this?

 

1128151248|so   |4|00|soCoreAudioModeChangeForMohStream: called for a video stream.
1128151249|sip  |5|00|CUser::CallNew Call SubscribeDialogBla absent
1128151249|sip  |5|00|CUser::CallNew Call SubscribeDialogBla absent
1128151249|clist|4|00|dbCallSet::releaseActiveIndex:dbCallInfo Free Index (0)
1128151249|sip  |5|00|CUser::CallNew Call SubscribeDialogBla absent
Message 1 of 2
1 REPLY 1
SteffenBaierUK
Polycom Employee & Community Manager

Re: VVX 600 Unable to Blind Transfer to a Single User

Hello @Bradley D,

welcome to the Polycom Community.

 

You are using an completely unsupported Software Version and should be running UC Software 5.6.0 or at least UC Software 5.5.3 instead. If you insist on being on the 5.4.x branch please run at least 5.4.7

 

In addition the log snippet you posted does not contain any information of value

The community's VoIP FAQ contains this post here:

Jan 19, 2012 Question: How to troubleshoot Polycom VoIP related Issues?

Resolution: Please check => here <=

 

In addition the Skype for Business FAQ contains:

 

Jan 17, 2017 Question:How can I troubleshoot simple Skype for Business, LYNC or Office365 issues?

Resolution: Have a look => here <=

 

Please post a complete set of logs after you updated to a currently supported version.


Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

Polycom Global Services

----------------
The title Polycom Employee & Community Manager is a community setting and does not reflect my role. I am just a simple volunteer in the community like everybody else. My official "day" Job is 3rd Level support at Poly but I am unable to provide official support via the community.

----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's
Message 2 of 2