Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

trio doesn't display pin authentication after firmware update

SOLVED
almas7
Valued Contributor

trio doesn't display pin authentication after firmware update

after upgrading the firmware to 5.9.0.11421, by web interface I can't see the Pin authentication option

I also added following setting in file cfg, but nothing is changed

reg.1.auth.usePinCredentials=”1″
reg.1.auth.useLoginCredentials=”0″
reg.1.auth.loginCredentialType=”3″
reg.1.extension=””
reg.1.pin=””

As follows the phone details

Model : Trio 8800 

Part number : 3111-65290-001 Rev:A 

MAC : 00:04:F2:FE:A2:F9 

Call Platform : Skype for Business on premise

In attachment a backup and config file of the phone

Message 1 of 3
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
almas7
Valued Contributor

Re: trio doesn't display pin authentication after firmware update

I fixed the issue after configuring again DHCP server on Windows server

 

View solution in original post

Message 3 of 3
2 REPLIES 2
SteffenBaierUK
Polycom Employee & Community Manager

Re: trio doesn't display pin authentication after firmware update

Hello @almas7 ,

 

Welcome back to the Poly Community.

 

We already shared information in your other post >here< on how to use Logs to troubleshoot an Extension & Pin issue.

 

Please try and troubleshoot this based on the above and if this fails, and no other volunteer replies, please work with your reseller ALLNET ITALIA S.P.A. as already outlined.

 

In order to raise a support ticket, you need to work with your Poly reseller as they may need to do this for you.

End Customers are usually unable to open a ticket directly with Poly support.


As the unit is no longer within the warranty please be prepared to Pay Per Incident / PPI. This is all outlined in detail here

Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

----------------
The title Polycom Employee & Community Manager is a community setting and does not reflect my role. I am just a simple volunteer in the community like everybody else. My official "day" Job is 3rd Level support at Poly but I am unable to provide official support via the community.

----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's
Message 2 of 3
almas7
Valued Contributor

Re: trio doesn't display pin authentication after firmware update

I fixed the issue after configuring again DHCP server on Windows server

 

View solution in original post

Message 3 of 3