Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

Soundstation 2W will not register with the base station

jmacnabb
Occasional Visitor

Soundstation 2W will not register with the base station

I have a Soundstation 2W that lost connection and will not register no matter what I try. I have followed all the instructions that Polycom offers to try and connect. But all I get is Registration Failed. Just wondering if there are any other options to check out that aren't posted. Thanks Jeff

Message 1 of 2
1 REPLY 1
SteffenBaierUK
Polycom Employee & Community Manager

Re: Soundstation 2W will not register with the base station

Hello Jeff,

welcome to the Polycom Community.

 

There are no other options. Please contact your Polycom reseller.

 
Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

Polycom Global Services

----------------
The title Poly Employee & Community Manager is a community setting and does not reflect my role. I am just a simple volunteer in the community like everybody else. All posts and words are my own & do not represent the views of Employer.

----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's
Message 2 of 2