Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

Poly Lens Device Name shows Unknown

JohnJ
Occasional Visitor

Poly Lens Device Name shows Unknown

We have a Lens environment that seems to work pretty well, but we have 2 issues that I can see... the first is bigger / more important than the second. 

 

Issue 1 - Every device that gets imported into Lens via DHCP shows as "Unknown" for the device name. In RPRM this would show the SIP address of the user logged into the phone. Is there any way to replicate this in Lens? 

 

Issue 2 - We had our VVX 601s set up to have 4 columns displayed on the screen for showing as many contacts as possible, is it possible to replicate this in Lens? 

 

Thank You

Message 1 of 2
1 REPLY 1
Poly Rahul
Polycom Employee & Moderator

Re: Poly Lens Device Name shows Unknown

Hi @JohnJ 

 

Greetings of the day!

 

Unfortunately, your post fell a bit short of the above-explained requirements and we kindly ask you to provide as many details as possible.

I suggest you open a support ticket if you are facing troubles with Poly lens. 

 

 

 

 

Best Regards,
Rahul Nautiyal

Please ensure you always check the FAQ's.

Please remember, if you see a post that helped you, and it answers your question, please mark it as an "Accept as Solution".

This forum reply or post is based upon my personal experience and does not reflect the opinion or view of my employer. Poly employee participation within this community is not mandatory and any post or FAQ article provided by myself is done either during my working hours or outside working hours, in my private time, and may be answered on weekends, bank holidays or personal holidays.

Message 2 of 2