Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

TC8 Showing as OFFLINE device

Sam Bigelow
Occasional Contributor

TC8 Showing as OFFLINE device

I've successfully added my x50 to lens. It shows the TC8 as a connected device. However, it shows the TC8 as being offline or unavailable.

 

Is there a way to fix this? The TC8 is working fine.

Message 1 of 4
3 REPLIES 3
SteffenBaierUK
Polycom Employee & Community Manager

Re: TC8 Showing as OFFLINE device

Hello @Sam Bigelow ,

 

Welcome to the Poly Community.


I believe the feature was activated by accident and is not GA as of yet.

 

Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

----------------
The title Polycom Employee & Community Manager is a community setting and does not reflect my role. I am just a simple volunteer in the community like everybody else. All posts and words are my own & do not represent the views of Employer.

----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's
Message 2 of 4
Sam Bigelow
Occasional Contributor

Re: TC8 Showing as OFFLINE device

SteffenBaierUK

 

Can you instruct me how to turn it off. I have several more X50 to onboard and it will be confusing to our IT Operations team to see the TC8 offline even though it is connected.

 

Like i said the x50 itself works great and can be managed from lens.

 

Thanks,

Sam

Message 3 of 4
Beyond Conference
Frequent Advisor

Re: TC8 Showing as OFFLINE device

Hi Sam, there is nothing really to "manage" on a TC8 in Lens like your X50. You can edit the device to reflect a Site and/or room. And you can read things like Serial number and Software version.

In the past I manage to get it connected (green) by factory reset the TC8 after removing from Lens (including the X30/X50).

BR.

Message 4 of 4