Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

Studio Polycom microphone not working after a while

ather
Occasional Visitor

Re: Studio Polycom microphone not working after a while

Thanks for the response, switching from the Poly Studio to built in PC microphone in Teams worked. Switching back to the Poly Studio I was not getting any audio pickup from the mic. 

 

So, I rebooted the Poly Studio and the microphone started working. The issue hasn't reoccurred for a few days - not sure when it will manifest again. Checking if this is a known issue.

Message 11 of 12
SteffenBaierUK
Polycom Employee & Community Manager

Re: Studio Polycom microphone not working after a while

Hello @ather 

 

ensure you use the companion app prior to the reboot to get the logs and make a note of the time as our support team will need this.

 

Best Regards

 

Steffen Baier

----------------
The title Poly Employee & Community Manager is a community setting and does not reflect my role. I am just a simple volunteer in the community like everybody else. All posts and words are my own & do not represent the views of Employer.

----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's
Message 12 of 12