Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

PDMS-E Device Software doesnt upgrade

Highlighted
Occasional Contributor

PDMS-E Device Software doesnt upgrade

Hello,

I have a Profile that has only one configuration attribute:

- Software = Polycom Phone - UC_Software_5_9_4_release_sig_split

 

I have deployed this profile to a device group but the devices do not upgrade to this software version.  The issue may be related to an error message that I receive when accessing the configuration profile.  I see a message that says "Error: Couldn't find software image".

 

Does anyone know how I am supposed to deploy newer software via PDMS-E?  I am obviously not doing something right.

 

Thanks,

Matt

Message 1 of 5
4 REPLIES 4
Highlighted
Polycom Employee & Community Manager

Re: PDMS-E Device Software doesnt upgrade

Hello @IT Support VA ,

 

Welcome back to the Poly Community.


Please open a support ticket.

 

Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's
Message 2 of 5
Highlighted
Occasional Advisor

Re: PDMS-E Device Software doesnt upgrade

Did you ever figure this out?

Message 3 of 5
Highlighted
Occasional Contributor

Re: PDMS-E Device Software doesnt upgrade

No, I have not. I would love to know how to do this.
Message 4 of 5
Highlighted
Polycom Employee & Community Manager

Re: PDMS-E Device Software doesnt upgrade

Hello @IT Support VA 

 

around 2 months ago I provided you with the next step aka to open a support ticket. Our dedicated Support team for a service you pay for could have worked with you in this time.

 

@Brad_W  I had originally replied >here< so if this did not work out for you please go ahead and get this into support as well.

 

Best regards

 

Steffen Baier

 

 

 

----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's
Message 5 of 5