Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

No Shared Screen shown using RealConnect

JagPatel
Occasional Contributor

No Shared Screen shown using RealConnect

Hi All,

we are using Realconnect with G500 series. Only problem we having is when we try to do screen sharing. Meeting room TV screen goes black when presenter, presents the content.

 

other meeting participant and can see the content on their laptops. It is only not coming up on meeting room TV screens.

 

has any one come across the same issue?

 

Regards

Jag

Message 1 of 3
2 REPLIES 2
SteffenBaierUK
Polycom Employee & Community Manager

Re: No Shared Screen shown using RealConnect

Hello @JagPatel ,

 

Welcome to the Poly Community.

Just like in your other post >here< you have not provided sufficient information for the volunteers within this community.

 

  • Is this a day 1 issue?
  • What software version are you running on the GroupSeries?
  • Did you follow the advice of Poly regarding open ports?
  • Have you yet contacted Poly support?

A colleague of mine spend considerate time outlining what to check >here<


In order to raise a support ticket, you need to work with your Poly reseller as they may need to do this for you.

 

Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

----------------
The title Polycom Employee & Community Manager is a community setting and does not reflect my role. I am just a simple volunteer in the community like everybody else. All posts and words are my own & do not represent the views of Employer.

----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's
Message 2 of 3
JagPatel
Occasional Contributor

Re: No Shared Screen shown using RealConnect

Hi Steffen,

 

1. Issue just started happening from last 1 week (we are using realconnect service for past 2 months).

2. Issue is only happening with G500 series (with Poly Trio we having no issue, also G500 are on same VLAN as Poly Trio, so we think that network is not at play)

3. current version G500 is on 6.2.2 - 580140

4. we have advised our AV partner to raise the ticket with Poly.

 

when presenter presents then TV screen goes black, we can also see the ID at bottom that something is being shared but it wont come up on screen.

 

Regards,

Jag

Message 3 of 3