Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

BTOE 4.0 Silent install

Occasional Visitor

BTOE 4.0 Silent install

I'm trying to deploy BTOE 4.0 but can't find the silent install variables. 

 

Are they the same as 3.1/3.4?

Message 1 of 3
2 REPLIES 2
Polycom Employee & Community Manager

Re: BTOE 4.0 Silent install

Hello @egamer24 ,

 

Welcome to the Poly Community.

 

Utilizing the community search I find these posts >here< for Silent Installations.

 

No new parameters have been added in BToE 4.x.x. It is same as the previous version. You can use the same command for silent installation.

 

Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier




<======== Signature / Disclaimer ========>
Please be aware:For questions about the type of support to expect please check here

Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's

Please remember, if you see a post that helped you , and it answers your question, please mark it as an "Accept as Solution".

The title Polycom Employee & Community Manager is an automatic setting within the community and any forum reply or post is based upon my personal experience and does not reflect the opinion or view of my employer.
Poly employee participation within this community is not mandatory and any post or FAQ article provided by myself is done either during my working hours or outside working hours, in my private time, and maybe answered on weekends, bank holidays or personal holidays.
Message 2 of 3
Occasional Visitor

Re: BTOE 4.0 Silent install

Awesome, on that topic is there a variable to not have it autostart after install? I'm deploying through MDT and GPO. 

 

Through MDT it seems to be working normally but through a GPO it autostarts (login script to install) as the Local Admin which doesn't allow the end-user to open another instance or shutdown the autorun instance.

Message 3 of 3