Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

BTOE not pairing troubleshooting

Highlighted
Visitor

BTOE not pairing troubleshooting

Firmware: 5.9.0.9373

Model: VVX 201

Platform: Skype for Business

BTOE 4.0

 

I'm looking for some additional troubleshooting steps when the BTOE software won't recognize the deskphone as a device and therefore won't pair. Some steps I've tried previously.

 

1. Firmware/BTOE incompatiblity

2. After a firmware or BTOE update, required PC and/or phone reboot for the devices to recognize each other

3. Install/Uninstall BTOE

 

Any other suggestions?

 

Message 1 of 3
2 REPLIES 2
Highlighted
Polycom Employee & Community Manager

Re: BTOE not pairing troubleshooting

Hello @TheEndless ,

 

welcome to the Poly Community.

Please ensure you always check the FAQ's and/or utilize the community search before posting any new topics or follow up posts.

Jan 26, 2016 Question:Can I troubleshoot BToE or changes settings?

Resolution: Please check => here <= for details

 

and

 

Jan 27, 2016 Question:Are there any firewall ports required to be open when using BToE ?

Resolution: Please check => here <= for details


Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's
Message 2 of 3
Visitor

Re: BTOE not pairing troubleshooting

Thanks for those links. I had local "pbc.exe" firewall entry that was blocking/overriding the allow rule.

Now to figure out out how that made it in...

Message 3 of 3