BTOE phone not locking when Windows 10 is lock

SOLVED
Occasional Contributor

BTOE phone not locking when Windows 10 is lock

I've a Polycom VVX601 running UC Software Version 5.8.1.6389 

I installed BToE v3.8.0.0 on my Windows 10 and pairing setup sucessfull

 

It's mentioned the phone should lock when the PC gots locked, but it's not happening

Phone lock is enabled on the VVX

 

Message 1 of 4
3 REPLIES
Highlighted
Occasional Contributor

Re: BTOE phone not locking when Windows 10 is lock

I can see on the phone log that it's receiving the events from the PC:

1008165432|btoe |0|00|Heart Beat Received
1008165438|btoe |0|00|Recv request from PBC client len[146]
1008165438|btoe |3|00|Received PCLockStatus
1008165438|btoe |2|00|Processing BtoeAssocPCLockStatus : 1 
1008165438|btoe |0|00|Request processing complete
1008165442|btoe |0|00|Heart Beat is sent
1008165442|btoe |0|00|Heart Beat Received
1008165452|btoe |0|00|Heart Beat is sent
1008165452|btoe |0|00|Heart Beat Received
1008165502|btoe |0|00|Heart Beat is sent
1008165502|btoe |0|00|Heart Beat Received
1008165512|btoe |0|00|Heart Beat is sent
1008165512|btoe |0|00|Heart Beat Received
1008165517|btoe |0|00|Recv request from PBC client len[147]
1008165517|btoe |3|00|Received PCLockStatus
1008165517|btoe |2|00|Processing BtoeAssocPCLockStatus : 0 
1008165517|btoe |0|00|Request processing complete
Message 2 of 4
Polycom Employee & Community Manager

Re: BTOE phone not locking when Windows 10 is lock

Hello @LuisMCR,

 

welcome back to the Polycom Community.


I briefly tested this and I can replicate.

 

Please get this into support and reference 1-10577974940 / EN-108266

 
In order to raise a support ticket you need to work with your Polycom reseller as they need to do this for you.

End Customers are unable to open a ticket directly with Polycom support.

If this is some sort of an Internet discounter providing your MAC address or your Polycom devices serial will enable us to look up who would be able to support you. This may not be who you purchased the Polycom device from.

If the unit is no longer within warranty please be prepared to Pay Per Incident / PPI. This is all outlined in detail here

Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

Polycom Global Services

Please be aware:

The purpose of these forums is to allow community members collaborate and help each other.
Questions posted here do not follow Polycom’s SLA guidelines.
If you require assistance from Polycom technical support, please open a
web service request or call us .

The above is necessary in order to track issue internally within Polycom.

You are welcome to post more questions or configuration or logs for other community members to look at but if your issue requires a fix via Polycom you must go via the official support structure.

Please ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's

Please remember, if you see a post that helped you , and it answers your question, please mark it as an "Accept as Solution".

This forum reply or post is based upon my personal experience and does not reflect the opinion or view of my employer.
Polycom employee participation within this community is not mandatory and any post or FAQ article provided by myself is done either during my working hours or outside working hours, in my private time, and may be answered on weekends, bank holidays or personal holidays.
Message 3 of 4
Polycom Employee & Community Manager

Re: BTOE phone not locking when Windows 10 is lock

Hello Luis and all,

 

as already explained my issue was different as I had modified BToE. In your case the Skype for Business Lock Policy was not activated on your setup:

 

S4BLock.PNG

 

and instead you had used an openSIP parameter aka the phoneLock.enabled => here <=


Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

Polycom Global Services

Please be aware:

The purpose of these forums is to allow community members collaborate and help each other.
Questions posted here do not follow Polycom’s SLA guidelines.
If you require assistance from Polycom technical support, please open a
web service request or call us .

The above is necessary in order to track issue internally within Polycom.

You are welcome to post more questions or configuration or logs for other community members to look at but if your issue requires a fix via Polycom you must go via the official support structure.

Please ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's

Please remember, if you see a post that helped you , and it answers your question, please mark it as an "Accept as Solution".

This forum reply or post is based upon my personal experience and does not reflect the opinion or view of my employer.
Polycom employee participation within this community is not mandatory and any post or FAQ article provided by myself is done either during my working hours or outside working hours, in my private time, and may be answered on weekends, bank holidays or personal holidays.
Message 4 of 4