Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

Hot Desking Troubles

Occasional Contributor

Hot Desking Troubles

Hi,

 

I have fleet of 480 phones and was wondering if anyone has any where I should start.  Purchase VVX311 over a year ago.  I was planning on the using the hot desk feature on a small number of these when 5.7 came out.   I have tried both 5.7 and newer releases.   Now recently Polycom UC Software 5.8.0.12848 Rev C.    I tried different versions of Polycomm and few different phones.  I tried pearing down configuration file:

 

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<custom>
<device device.set="1" />
<device device.baseProfile.set="1" />
<device device.baseProfile="Lync" />
<device device.net.etherModePC="Enabled" />
<device device.auxPort.enable.set="1" />
<device device.auxPort.enable="0" />
<device device.auth.localAdminPassword="XXXX" device.auth.localAdminPassword.set="1" device.auth.localUserPassword="XXX" device.auth.localUserPassword.set="1" />
<device device.prov.tagSerialNo="1" />
<device device.prov.lyncDeviceUpdateEnabled="1" device.prov.lyncDeviceUpdateEnabled.set="1" />
<tcpIpApp tcpIpApp.sntp.address="time.windows.com" />
<tcpIpApp.sntp.gmtOffset tcpIpApp.sntp.gmtOffset="-28800"></tcpIpApp.sntp.gmtOffset>
<capture diags.pcap.enabled="1"  diags.pcap.remote.enabled="1" />
<lcl lcl.datetime.time.24HourClock="0" />
<reg reg.1.useTelUriAsLineLabel="0" />
<reg reg.1.auth.usePinCredentials="1" reg.1.auth.useLoginCredentials="0" reg.1.extension="YYYYY" reg.1.pin="XXXXX" />
<httpd httpd.enabled="1" httpd.cfg.enabled="1" httpd.cfg.secureTunnelPort="443" httpd.cfg.secureTunnelEnabled="1" httpd.cfg.secureTunnelRequired="1" />
</custom>

 

The systoms that I am getting are:

-Slow login to Skype for business 3 to 4 minutes.  (Guest User)  (This would be ok but)

-If cancel the sign of the host user or guest user the phone sits in an unusable state.  I left the phone for an hour it still doesn't sign in as the host user.

-If I reboot the phone it sitll doesn't login.   Removed all of the files on the FTP with execption of my config file and reboot still doesn't fix it.

-Factory is the only way to get the phone to sign is as CAP phone.

 

Where should I go from here?

 

Allen Armstrong

 

 

 

Message 1 of 2
1 REPLY 1
Polycom Employee & Community Manager

Re: Hot Desking Troubles

Hello @AllenArmstrong ,

Your post ended up in the Spam Filter so I moved this here.

Best Regards

Steffen Baier




<======== Signature / Disclaimer ========>
Please be aware:For questions about the type of support to expect please check here

Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's

Please remember, if you see a post that helped you , and it answers your question, please mark it as an "Accept as Solution".

The title Polycom Employee & Community Manager is an automatic setting within the community and any forum reply or post is based upon my personal experience and does not reflect the opinion or view of my employer.
Poly employee participation within this community is not mandatory and any post or FAQ article provided by myself is done either during my working hours or outside working hours, in my private time, and maybe answered on weekends, bank holidays or personal holidays.
Message 2 of 2