Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

Polycom CX300 doesn't detect on-hook state

Occasional Visitor

Polycom CX300 doesn't detect on-hook state

Hi everyone

We use Polycom CX300 with our peer-to-peer SIP client, that is without Microsoft OCS. We watch HID report with report ID = 2 to handle user actions( engaged buttons, hook switch and so on)

The problem is that we can't detect on-hook state because we don't receive any HID report when handset plugged on hook. It happens when handset and speakerphone has equal volume. Firmaware version 01.32.9.03

It's very important for us to detect hook switch state. Is there any way to do this?

 

 

Message 1 of 2
1 REPLY 1
Polycom Employee & Community Manager

Re: Polycom CX300 doesn't detect on-hook state

Hello villager,

welcome to the Polycom Community.

The CX300, like any other CX device, is only for usage with Microsoft products.

 

Using it with anything else may not work.

Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

Polycom Global Services




<======== Signature / Disclaimer ========>
Please be aware:For questions about the type of support to expect please check here

Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's

Please remember, if you see a post that helped you , and it answers your question, please mark it as an "Accept as Solution".

The title Polycom Employee & Community Manager is an automatic setting within the community and any forum reply or post is based upon my personal experience and does not reflect the opinion or view of my employer.
Poly employee participation within this community is not mandatory and any post or FAQ article provided by myself is done either during my working hours or outside working hours, in my private time, and maybe answered on weekends, bank holidays or personal holidays.
Message 2 of 2