Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

Problems with old CX3000 phone

Highlighted
Occasional Visitor

Problems with old CX3000 phone

Hello,

friends gave me the phone but I can’t connect it correctly. CX3000 - connected via Ethernet (working, as powered via Ethernet!), but when it loads shows as Network cable was not detected (despite being powered via that very same cable).

Normal troubleshooting - replaced cables, tried other phones in same socket, tried phone in another socket. Only thing that doesn't work is the phone...

What are the next steps I should take?

 

 

 

Message 1 of 2
1 REPLY 1
Highlighted
Polycom Employee & Community Manager

Re: Problems with old CX3000 phone

Hello @karolwatcher ,

 

Welcome to the Poly Community.

Factory restore the device as explained >here<

 

If this still fails, and you are sure the network connection is working we must assume it is defective. Only an RMA can be used to get a unit repaired.


Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's
Message 2 of 2