Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

Trio with firmware 5.9.0.10869 and photo integration

Highlighted
Occasional Contributor

Trio with firmware 5.9.0.10869 and photo integration

Hi,

 

I'm trying to use the new photo function of the last Trio firmware without success.

 

I have set the following setting: 

 

feature.photoIntegration.enable="1"

 

We have pictures configured in our Skype For Business but no photo is displayed on the Trio.

 

Is there a module I can increase the log level to try to identify the problem?

 

Best regards,

 

Cyrille Demaret

 

 

Message 1 of 2
1 REPLY 1
Highlighted
Polycom Employee & Community Manager

Re: Trio with firmware 5.9.0.10869 and photo integration

Hello @Ziki ,

 

welcome to the Poly Community.

I suggest:

 

  • Settings > Logging > Global Settings > Global Log Level Limit > Debug
  • Settings > Logging > Module Log Level Limits > Presentation > Debug

 

Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's
Message 2 of 2