cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

VVX using pin authentication not signing back in after reboot

SOLVED
Highlighted
Occasional Contributor

VVX using pin authentication not signing back in after reboot

Hello,


We are having some issues with polycom vvx 410 and 411 phones not signing back in after a reboot. If you sign into the phone using pin authentication, it works, but when the phone is rebooted, it goes back to the sign in page (with the extension and pin properly populated). See here: http://i.imgur.com/4VmtEev.jpg. Hitting next and then sign in will sign in the phones.

 

This is not affecting all our phones, as some will log in automatically after a reboot using pin authentication.

 

Using username and password, the phones seem to log in every time.


We're on vvx firmware 5.1.1 and Lync 2013.

Message 1 of 5
4 REPLIES
Polycom Employee & Community Manager

Re: VVX using pin authentication not signing back in after reboot

Hello stevensarginson,

 

welcome back to the community

 

Please upgrade to a currently supported version like UC Software 5.5.1 or 5.4.5

 

Regards

 

Steffen Baier

Please be aware:

The purpose of these forums is to allow community members collaborate and help each other.
Questions posted here do not follow Polycom’s SLA guidelines.
If you require assistance from Polycom technical support, please open a
web service request or call us .

The above is necessary in order to track issue internally within Polycom.

You are welcome to post more questions or configuration or logs for other community members to look at but if your issue requires a fix via Polycom you must go via the official support structure.

Please ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's

Please remember, if you see a post that helped you , and it answers your question, please mark it as an "Accept as Solution".

This forum reply or post is based upon my personal experience and does not reflect the opinion or view of my employer.
Polycom employee participation within this community is not mandatory and any post or FAQ article provided by myself is done either during my working hours or outside working hours, in my private time, and may be answered on weekends, bank holidays or personal holidays.
Message 2 of 5
Occasional Contributor

Re: VVX using pin authentication not signing back in after reboot

Sorry, I meant to say that I am on 5.5.1, not 5.1.1.

Message 3 of 5
Polycom Employee & Community Manager

Re: VVX using pin authentication not signing back in after reboot

Hi

Please open a ticket with POLYCOM support via your reseller

Replied via a mobile device
Please be aware:

The purpose of these forums is to allow community members collaborate and help each other.
Questions posted here do not follow Polycom’s SLA guidelines.
If you require assistance from Polycom technical support, please open a
web service request or call us .

The above is necessary in order to track issue internally within Polycom.

You are welcome to post more questions or configuration or logs for other community members to look at but if your issue requires a fix via Polycom you must go via the official support structure.

Please ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's

Please remember, if you see a post that helped you , and it answers your question, please mark it as an "Accept as Solution".

This forum reply or post is based upon my personal experience and does not reflect the opinion or view of my employer.
Polycom employee participation within this community is not mandatory and any post or FAQ article provided by myself is done either during my working hours or outside working hours, in my private time, and may be answered on weekends, bank holidays or personal holidays.
Message 4 of 5
Polycom Employee & Community Manager

Re: VVX using pin authentication not signing back in after reboot

Hello stevensarginson,


Please try and troubleshoot this using the new Skype FAQ here:

 

Jan 17, 2017 Question:How can I troubleshoot simple Skype for Bussines, LYNC or Office365 issues?

Resolution: Have a look => here <=


If the above fails please open a  support ticket via your Polycom reseller as they need to do this for you.

If this is some sort of an Internet discounter please post your phone's MAC address so I can look up who would be able to support you.

Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

Polycom Global Services

Please be aware:

The purpose of these forums is to allow community members collaborate and help each other.
Questions posted here do not follow Polycom’s SLA guidelines.
If you require assistance from Polycom technical support, please open a
web service request or call us .

The above is necessary in order to track issue internally within Polycom.

You are welcome to post more questions or configuration or logs for other community members to look at but if your issue requires a fix via Polycom you must go via the official support structure.

Please ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's

Please remember, if you see a post that helped you , and it answers your question, please mark it as an "Accept as Solution".

This forum reply or post is based upon my personal experience and does not reflect the opinion or view of my employer.
Polycom employee participation within this community is not mandatory and any post or FAQ article provided by myself is done either during my working hours or outside working hours, in my private time, and may be answered on weekends, bank holidays or personal holidays.
Message 5 of 5