Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

set Video Mute Image on Trio 8800 Visual+

SOLVED
Highlighted
Occasional Contributor

set Video Mute Image on Trio 8800 Visual+

FW Version 5.4.3.2007 ("AA")

 

According to Documentation the Image transmitted when Video is muted, can be set by

 

video.mute.sendCannedVideo="1"

mr.encoder.muteImage.set="1"

mr.encoder.muteImage="http://webserver/pic.png"

 

when i do this, i get a "green" screen no matter what PNG file is supplied. The Image does display fine in browser and the web url (internal server) is accessible. Any Suggestions ? i found nothing about the needed resolution, color depth etc for the image. A sample Image would be fine for testing. Setting video.mute.sendCannedVideo="0" reverts to the default (no video) image on the screen and the default "Person" icon for the skype clients.

Message 1 of 2
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
Polycom Employee & Community Manager

Re: set Video Mute Image on Trio 8800 Visual+

Hello Jens,

welcome to the Polycom Community.

As already outlined via Email this is currently not an implemented feature and should be removed from the Admin Guide.

 

Anyone facing this issue should open a Feature Request via their Polycom reseller.


Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

Polycom Global Services

----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's

View solution in original post

Message 2 of 2
1 REPLY 1
Highlighted
Polycom Employee & Community Manager

Re: set Video Mute Image on Trio 8800 Visual+

Hello Jens,

welcome to the Polycom Community.

As already outlined via Email this is currently not an implemented feature and should be removed from the Admin Guide.

 

Anyone facing this issue should open a Feature Request via their Polycom reseller.


Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

Polycom Global Services

----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's

View solution in original post

Message 2 of 2