Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

"Mobile Phone In" Not Appearing

Highlighted
Occasional Advisor

"Mobile Phone In" Not Appearing

When I connect my iPhone to my polycom soundstation 2w using the provided cable, the display confirms "Mobile Phone In" and I can use the system for calling from my iPhone. This cable has 2 different output options: "for IPhone" and "Other".
But, when I attach a computer using the same or another PolyCom provided cable, nothing happens. The second cable I tried has 2 complementary output plugs - green (headphone) & red (microphone). I have tried both the on-board headphone & mic ports as well as a plantronics USB headset connection - c media usb mic & headphones.

 

Message 1 of 2
1 REPLY 1
Polycom Employee & Community Manager

Re: "Mobile Phone In" Not Appearing

Hello @Ender Wiggin ,

 

As already explained in your other posts the SoundStation 2W was developed in mid-2000. It has now been discontinued and is no longer for sale. 


Whilst we did our uttermost to be as compatible as possible development on new PC's may cause cables that have worked on older PC's may no longer work on current PC's.

Best Regards

Steffen Baier

----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's
Message 2 of 2