Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

CX5100 stuck on booting (flashing green lights)

SteffenBaierUK
Polycom Employee & Community Manager

Re: CX5100 stuck on booting (flashing green lights)

Hello @Diler,

 

The serial shows it was sold back in 2014 via BCI Communication & Advanced.

 

Have you tried to USB Factory Restore the unit to the latest 1.3.4 release ?

 

Details can be found => here <=

Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

Polycom Global Services

----------------
The title Polycom Employee & Community Manager is a community setting and does not reflect my role. I am just a simple volunteer in the community like everybody else. All posts and words are my own & do not represent the views of Employer.

----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's
Message 11 of 14
Diler
Visitor

Re: CX5100 stuck on booting (flashing green lights)

I repeated the steps descibed in below link, still no luck.

Factory restoring a Polycom CX5100

In fact I applied all what advised by support team for other having the same issue.

Thank you.

Diler

Message 12 of 14
MartinDN
Occasional Visitor

Re: CX5100 stuck on booting (flashing green lights)

Hello,

i have completely same issue.

 

I tried recovering the unit several times as stated in:
https://knowledgebase-iframe.polycom.com/kb/viewContent.do;jsessionid=B7A81C0B5D1F8E524CA17BFA01F59F...

 

with no luck.

 

Is there anything else to do ?

My serial number of unit is: 43E4FC

 

Thanks for any hep.

 

Martin

Message 13 of 14
MartinDN
Occasional Visitor

Re: CX5100 stuck on booting (flashing green lights)

Hello,

i have completely same issue.

 

I tried recovering the unit several times as stated in:
https://knowledgebase-iframe.polycom.com/kb/viewContent.do;jsessionid=B7A81C0B5D1F8E524CA17BFA01F59F...

 

with no luck. System is still not usable with flashing green led all the time...

 

Is there anything else to do ?

My serial number of unit is: 43E4FC

 

Thanks for any hep.

 

Martin

Message 14 of 14