Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

Display Content not supported

Highlighted
Polycom Employee & Community Manager

Re: Display Content not supported

Hello Hugo,

welcome to the Polycom Community.

It is always useful to include the currently used Software version as issues experienced or a question asked may already be addressed in a newer release.

Please also include if you are using a Windows PC or a Mac?


This also allows yourself and others to check against current software release notes, Administrator Guides or FAQ post’s.

The above is also stated in the "Read First"

Also can you attach some logs from the HDX in question? Did you try a different PC ?

Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

Polycom Global Services

----------------
The title Polycom Employee & Community Manager is a community setting and does not reflect my role. I am just a simple volunteer in the community like everybody else. My official "day" Job is 3rd Level support at Poly but I am unable to provide official support via the community.

----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's
Message 11 of 16
Highlighted
Occasional Advisor

Re: Display Content not supported

Hi Steffen,

Thanks for getting back. The software version is 3.1.6-46064. I am using a WIndows PC. I also used another PC but the issue persists.

 

Attached are the system logs.

 

Regards,

 

Message 12 of 16
Highlighted
Polycom Employee & Community Manager

Re: Display Content not supported

Hello Hugo,

Could you kindly use a currently supported Version like 3.1.11 instead and re-test ?


Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

Polycom Global Services

----------------
The title Polycom Employee & Community Manager is a community setting and does not reflect my role. I am just a simple volunteer in the community like everybody else. My official "day" Job is 3rd Level support at Poly but I am unable to provide official support via the community.

----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's
Message 13 of 16
Highlighted
Occasional Advisor

Re: Display Content not supported

Hi Steffen,

We had problems earlier when we used the 3.1.11. We did an upgrade from CMA to DMA and 3.1.11 was forcing the HDX to do Dual monitor emulation. Hence, we had to downgrade to 3.1.6. Seeing that this may be my only other option. I will do that again and observe.

 

Thanks

Message 14 of 16
Highlighted
Occasional Advisor

Re: Display Content not supported

I have upgraded to the 3.1.11.53024 and I'm still experiencing the same. 

Message 15 of 16
Highlighted
Occasional Advisor

Re: Display Content not supported

I have taken care of this. I'm not sure which fixed it but I confirmed that the H.239 box is ticked. I also reduced the call speed. After the content display started working fine, I started altering the call speed again. Finally, I achieved the result I wanted.

Message 16 of 16