Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

Found a major glitch in Group 300 connecting to HDX 6000

akchishti
Occasional Contributor

Found a major glitch in Group 300 connecting to HDX 6000

We found this glitch. There been an issue everytime we connect Group 300 with HDX 6000: the sound stops completely. 

 

There's not been a resolution for this to this day. 

Message 1 of 2
1 REPLY 1
SteffenBaierUK
Polycom Employee & Community Manager

Re: Found a major glitch in Group 300 connecting to HDX 6000

Hello akchishti,

welcome to the Polycom Community.

It is always useful to include the currently used software version as issues experienced may already be addressed in a newer release.

This also allows yourself and others to check against current software release notes.

In addition it is always useful to provide information if this is a H.323, SIP or LYNC call and if any infrastructure products (gatekeeper etc) or firewalls are involved.

Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

Polycom Global Services

----------------
The title Polycom Employee & Community Manager is a community setting and does not reflect my role. I am just a simple volunteer in the community like everybody else. My official "day" Job is 3rd Level support at Poly but I am unable to provide official support via the community.

----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's
Message 2 of 2