Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

Group 500 - No HDMI Audio on 2nd Display

Occasional Advisor

Group 500 - No HDMI Audio on 2nd Display

Hi,

 

No audio is passing through the second display via HDMI, however, when connected via the 3.5mm jack, it works.

Can someone point out how to pass HDMI audio as well to the second display?

Thanks!

Message 1 of 5
4 REPLIES 4
Polycom Employee & Community Manager

Re: Group 500 - No HDMI Audio on 2nd Display

Hello @midnytblu ,

 

welcome back to the Polycom Community.

Both the community's Must Read First and the community's FAQ reference the basic minimum information a new or follow up post should contain.

This ensures the questions having to be asked are limited and any new or follow up post contains the right amount of details to ensure any voluntary participant within the community does not spend additional time chasing basic information.

As a reminder the basic information asked for:

 

  • Provide the Software Version of your video conferencing endpoint
  • Provide the exact Model of the Polycom device
  • Provide information if this is a day one issue or if this happened after a Software Upgrade or any other details that can help
  • Provide the Platform / Protocol that is being used for a call (LYNC,Skype for Business, Office 365, H.323 or SIP)
  • If possible provide the MAC Address or Serial Number of the device
  • If possible provide a Log and either attache them or use the => Code Tag <=

 

Whilst providing some of these details may not directly impact any possible answer the community can provide, it does enable Polycom to have an overview of the current software used.

 

In addition providing all details at the same time allow us to check logs or look up a potential support partners if an issue needs to come into support. It also enables us to verify the entitlement for using features.

 

Most likely this is working as designed and would require a feature request via a Polycom reseller or a Polycom sales Engineer.


Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

Polycom Global Services




<======== Signature / Disclaimer ========>
Please be aware:For questions about the type of support to expect please check here

Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's

Please remember, if you see a post that helped you , and it answers your question, please mark it as an "Accept as Solution".

The title Polycom Employee & Community Manager is an automatic setting within the community and any forum reply or post is based upon my personal experience and does not reflect the opinion or view of my employer.
Poly employee participation within this community is not mandatory and any post or FAQ article provided by myself is done either during my working hours or outside working hours, in my private time, and maybe answered on weekends, bank holidays or personal holidays.
Message 2 of 5
Highlighted
Frequent Advisor

Re: Group 500 - No HDMI Audio on 2nd Display

We have also seen this issue. It's really frustrating for rooms that have dual displays and not external speakers as the sound will only come out of the left TV and not both of them.

 

This has always been case for all Group Series models from at least software version 4.x to 6.2.0 (current as of today)

 

It would be really nice if Polycom could enable the sound output on the second HDMI output, or at least make a checkbox for customers to choose if they want it or not.

 

 

Message 3 of 5
Polycom Employee & Community Manager

Re: Group 500 - No HDMI Audio on 2nd Display

Hello @sschramm  ,

 

welcome back to the Polycom Community.


As already replied to the original poster please bring this to Polycom's attention in the form of a feature request.

 

Simply posting here does not fulfill this requirement.


Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

Polycom Global Services




<======== Signature / Disclaimer ========>
Please be aware:For questions about the type of support to expect please check here

Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's

Please remember, if you see a post that helped you , and it answers your question, please mark it as an "Accept as Solution".

The title Polycom Employee & Community Manager is an automatic setting within the community and any forum reply or post is based upon my personal experience and does not reflect the opinion or view of my employer.
Poly employee participation within this community is not mandatory and any post or FAQ article provided by myself is done either during my working hours or outside working hours, in my private time, and maybe answered on weekends, bank holidays or personal holidays.
Message 4 of 5
Occasional Advisor

Re: Group 500 - No HDMI Audio on 2nd Display

@sschramm

Thanks for confirming and I thought it has something to do with using an older firmware.

 

@SteffenBaierUK 

As always, thanks for helping out.

Since another person confirmed that it is indeed not an option right now, I would stick to my current setup.

 

Message 5 of 5