Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

Group 700 stuck on Initializing Harware

Highlighted
Occasional Contributor

Re: Group 700 stuck on Initializing Harware

Hi Steffen,

 

Sure but My Appologies i couldnt find the option to do that appart from the Kudos Button. i would be glad to do that if you could share with me how.

Message 11 of 15
Highlighted
Polycom Employee & Community Manager

Re: Group 700 stuck on Initializing Harware

Hello @Sijin Prakash 

 

the "Accept as Solution" button is explained >here<

 

Best Regards

 

Steffen Baier

----------------
The title Polycom Employee & Community Manager is a community setting and does not reflect my role. I am just a simple volunteer in the community like everybody else. My official "day" Job is 3rd Level support at Poly but I am unable to provide official support via the community.

----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's
Message 12 of 15
Highlighted
Occasional Advisor

Re: Group 700 stuck on Initializing Harware

Hi, theres no answer for my question and this post cannot be accept as solution,

The unit is running ok but i'm afraid it will comes again as there's no confirmation

what the cause of issue.

Message 13 of 15
Highlighted
Polycom Employee & Community Manager

Re: Group 700 stuck on Initializing Harware

Hello @mie 

 

the post was replied to by other users which the solution I provided, aka checking the release notes prior to upgrading and following the outlined path, fixed their issue.

 

I have no internal Poly reference for your case so I am unable to comment if this ever came into Poly.

 

Best Regards

 

Steffen Baier

----------------
The title Polycom Employee & Community Manager is a community setting and does not reflect my role. I am just a simple volunteer in the community like everybody else. My official "day" Job is 3rd Level support at Poly but I am unable to provide official support via the community.

----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's
Message 14 of 15
Highlighted
Regular Advisor

Re: Group 700 stuck on Initializing Harware

If this happened due to a power fail, I would format and zeroize it to see if that helps. If not, it is probably a hardware issue card is probably bad. 

 

For those who have has this happen during the upgrade to 6.2.x, I find that if I manually power it off with the static button and quickly back on, it picks up where it left off

 

When I upgraded to 6.1.x, a few systems did get bricked. 

Message 15 of 15