Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

Poly Studio Devices not Retaining DHCP lease/DNS info?

CmOliveros
Occasional Contributor

Poly Studio Devices not Retaining DHCP lease/DNS info?

We've got a deployment of about 300 Studio X30/X50 devices, with a global issue where they can successfully request and obtain leases from our management platform, but they do not successfully contact the server halfway through the lease to retain their registration.  We don't have this issue with any devices outside of the Poly Studio lineup.  Has anyone had similar issues?

 

Our base firmware version is 3.2.2, but we're coordinating an upgrade to 3.4.  3.4 has not resolved the issue, and at this point it seems like the latest release will either.

Message 1 of 2
1 REPLY 1
SteffenBaierUK
Polycom Employee & Community Manager

Re: Poly Studio Devices not Retaining DHCP lease/DNS info?

Hello @CmOliveros 

 

II suggest you work with our support organisation in your region 

 

replied via a mobile device 

----------------
The title Polycom Employee & Community Manager is a community setting and does not reflect my role. I am just a simple volunteer in the community like everybody else. All posts and words are my own & do not represent the views of Employer.

----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's
Message 2 of 2