Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

Poly X50 require pin for each connection

Highlighted
Occasional Contributor

Poly X50 require pin for each connection

I have deployed a number of poly X50 units.

The units have miracast and require pin for each connection settings enabled.

 

Currently our client is testing the functionallity of this by connecting (aska for pin), disconnecting and reconnecting(doesn't require pin), within a 5 minute period.

 

I want to confirm if this is releated to the short testing timeframe. and we need to wait a longer period of time. (for the inital session to expire) before reconnecting?

Message 1 of 2
1 REPLY 1
Highlighted
Polycom Employee & Community Manager

Re: Poly X50 require pin for each connection

Hello @Matthew Bollard ,

 

Welcome to the Poly Community.

 

Could you get this into Poly support and share the SR number?

 

Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

----------------
The title Polycom Employee & Community Manager is a community setting and does not reflect my role. I am just a simple volunteer in the community like everybody else. My official "day" Job is 3rd Level support at Poly but I am unable to provide official support via the community.

----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's
Message 2 of 2