Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

Poly x50 - Teams login loop

SOLVED
ValerioUK
Occasional Contributor

Poly x50 - Teams login loop

Hello,

We have a Poly x50 installed that has been working without issue for about one month.

We had an internet issue and the Poly got disconnected and since yesterday, it is asking to login into Teams with the code or email but every time we try it loop back to the login page.

 

We have tried to update the device to the latest firmware released yesterday, but this did not change the situation.

 

From the Teams admin panel, I can see the poly and TC8 are both connected and in a good health.

 

Any help with this?

Message 1 of 3
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
SteffenBaierUK
Polycom Employee & Community Manager

Re: Poly x50 - Teams login loop

Hello @ValerioUK ,

 

Welcome to the Poly Community.


Please check >here<

 

Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

----------------
The title Polycom Employee & Community Manager is a community setting and does not reflect my role. I am just a simple volunteer in the community like everybody else. All posts and words are my own & do not represent the views of Employer.

----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's

View solution in original post

Message 2 of 3
2 REPLIES 2
SteffenBaierUK
Polycom Employee & Community Manager

Re: Poly x50 - Teams login loop

Hello @ValerioUK ,

 

Welcome to the Poly Community.


Please check >here<

 

Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

----------------
The title Polycom Employee & Community Manager is a community setting and does not reflect my role. I am just a simple volunteer in the community like everybody else. All posts and words are my own & do not represent the views of Employer.

----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's

View solution in original post

Message 2 of 3
ValerioUK
Occasional Contributor

Re: Poly x50 - Teams login loop

Thank you very much! This fixed the issue

Message 3 of 3