Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

Polycom HDX8000 not sending video and audio

Samir1988
Advisor

Polycom HDX8000 not sending video and audio

Hello,

I have connected my Polycom HDX8000 to the cisco 857 router.  I assigned public IP to the hdx device so there's no NAT relations. However, after dialing call the connection is established but far site cannot see or hear me.

 

Please can someone help me to solve this issue.

 

Appreciating the help.

 

Thanks

Message 1 of 2
1 REPLY 1
SteffenBaierUK
Polycom Employee & Community Manager

Re: Polycom HDX8000 not sending video and audio

Hello Samit,

 

is this related to your previous post => here <= that has so far not received any of your feedback or is this a different HDX8000?

 

Can you see and hear the far end?

Are you sure that the IP address has got all ports forwared and that there are no additional firewalls ?

 

Best regards

 

Steffen Baier

----------------
The title Polycom Employee & Community Manager is a community setting and does not reflect my role. I am just a simple volunteer in the community like everybody else. My official "day" Job is 3rd Level support at Poly but I am unable to provide official support via the community.

----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's
Message 2 of 2