Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

Polycom HDX9000 not powering ON no response...

Highlighted
Occasional Visitor

Polycom HDX9000 not powering ON no response...

Hi,

 

I Have a polycom HDX9000 codec that is showing the Power LED but there is no response and no sound from the unit.

I am also unable to get any image on screen.

 

This happened after a configuration change was done and the codec was power cycled upon request.

 

What could be the issue.

Please suggest the ways to troubleshoot.

Regards,

Sampath

Message 1 of 2
1 REPLY 1
Highlighted
Polycom Employee & Community Manager

Re: Polycom HDX9000 not powering ON no response...

Hello Sampath,

welcome to the Polycom Community.

The community's Video FAQ contains this post here:

 

Jun 23,2014 QuestionHow can I change the video output signal on a HDX system?

Answer: Pressing the display button on the remote for more than 2 seconds will provide an option to toggle between the relevant signals (VGA, Component etc.)

You may have simply changed the video output or somehow factory defaulted the unit.

 

Please contact your Polycom reseller if you require further support.

Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

Polycom Global Services

----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's
Message 2 of 2