Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

Polycom RPG 300 don't save configuration

Occasional Visitor

Polycom RPG 300 don't save configuration

Hi there!

We have ~ fifty Polycom RPG 300/310 endpoints in our network and we have some troubles with two of them. Both endpoints are RPG 300. They have: Software version Release - 4.3.0-230161. This soft was installed when we bought endpoints. After first installation was complete it was alright. But now we need to change some network options (i.e Preferred Speed for Placed Calls, Speed for Favourites, even create new favourite) and everything fine until reboot. After this all options that were changed are reset to their FIRST installation values. I was trying to reset endpoints but they just can't reset. I made everything step by step from admin guide, and these two endpoints just dont reset. Please help me to resolve this problem.

 

Message 1 of 4
3 REPLIES 3
Highlighted
Polycom Employee & Community Manager

Re: Polycom RPG 300 don't save configuration

Hello @msky ,

 

Welcome to the Poly Community. Can you tell us a little about the history of these? How old are they? Most likely you need to RMA these.

 

Posting a serial will enable us to look up the history of a device and point out potential partners who can help you RMA the unit.


Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

 

----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's
Message 2 of 4
Highlighted
Occasional Visitor

Re: Polycom RPG 300 don't save configuration

They were buy probably 3 years ago. We don't have contract to RMA them. So i was thought that there is some other way to fix this problem.

Message 3 of 4
Highlighted
Regular Advisor

Re: Polycom RPG 300 don't save configuration

Are you provisioning them or manually setting the values. I ask because a few versions ago, I had the same type of problem when I used Chrome to access the web ui and manually configure.

Message 4 of 4