RealPresence Outbound Video - Far site can't see me

Occasional Visitor

RealPresence Outbound Video - Far site can't see me

I can connect to the far site and can see and hear them but they can only hear me. I am using the latest version of RealPresence Desktop (Windows) and they are using an HDX4000. The calls are H.323. The far site has encryption "When Available". 

 

Any ideas on why the video isn't going through? Stats say 0 packet loss.

 

Thanks!

Message 1 of 2
1 REPLY
Highlighted
Polycom Employee & Community Manager

Re: RealPresence Outbound Video - Far site can't see me

Hello @Delaware County

Stating the latest software does not help others when finding this post in days, weeks, months or years to come as they do not know what software mentioned was current at the time of writing.

Please therefore always post the exact version.

 

In addition the Video FAQ contains this post here:

 

  • Jun 21,2014 Question: Are there specific Ports in my firewall that I need to open in order to utilize video conferencing?

    Answer: Please check the relevant release notes or admin guide for your device under the section “Inbound and Outbound Ports” or "Port usage" => here <=. 

    In addition check this FAQ post => here <= for more details and troubleshooting suggestions.

 

  • Jun 21,2014 Question: What could be causing one way video or one way audio when utilizing video conferencing?

    Answer: Please check the relevant release notes or admin guide for your device under the section “Inbound and Outbound Ports” or "Port usage" => here <= in order to open the relevant firewall ports.

    In addition check this FAQ post => here <= for more details and troubleshooting suggestions.

or

 

  • Jun 21,2014 Question: Is there a way I can make a test call to a Polycom site?

    Answer: Have a look at this post => here <=

 

I suggest you check the basic fundamentals.

Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

Polycom Global Services

Please be aware:

The purpose of these forums is to allow community members collaborate and help each other.
Questions posted here do not follow Polycom’s SLA guidelines.
If you require assistance from Polycom technical support, please open a
web service request or call us .

The above is necessary in order to track issue internally within Polycom.

You are welcome to post more questions or configuration or logs for other community members to look at but if your issue requires a fix via Polycom you must go via the official support structure.

Please ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's

Please remember, if you see a post that helped you , and it answers your question, please mark it as an "Accept as Solution".

This forum reply or post is based upon my personal experience and does not reflect the opinion or view of my employer.
Polycom employee participation within this community is not mandatory and any post or FAQ article provided by myself is done either during my working hours or outside working hours, in my private time, and may be answered on weekends, bank holidays or personal holidays.
Message 2 of 2