Soundstructure c8 doesnt detect codec

Occasional Advisor

Soundstructure c8 doesnt detect codec

Hi,
Designed a program for split room (3-1)roomA roomB, roomA and B combination.
Codec in room 1 shows fine but codec in room two doesn't,this automatically is causing local audio not being picked and therefore not send to remote party.
i have tried swaping the codecs, swaping cables, swaping mics but i end up not seing the codec after all.

Bom
2pcs of c8 linked with obam cable
2pcs amplifier
4ceiling mics (2in each room)
4ceilling speakers (2in each room)
2tvs one in each room
Please help

Message 1 of 6
5 REPLIES
Polycom Employee & Moderator

Re: Soundstructure c8 doesnt detect codec

This is not enough information to provide any guidance.  Please post the SoundStructure files from each system.

 

Thanks.

Message 2 of 6
Occasional Advisor

Re: Soundstructure c8 doesnt detect codec

Hi,

 

Please see attached project file.

Please help.

Message 3 of 6
Occasional Advisor

Re: Soundstructure c8 doesnt detect codec

I have tried everything in the book including;

  • Testing the codecs in standalone mode - works
  • Disconnecting codec-microphone appears on devise information -means microphones are working fine
  • Swaping Codecs,1st codec works fine on the same cable - cables are ok

please help

Occasional Advisor

Re: Soundstructure c8 doesnt detect codec

Hi,

anyone who can help regarding this issue?

Message 5 of 6
Polycom Employee & Community Manager

Re: Soundstructure c8 doesnt detect codec

Hello @Kevinavcs,

welcome to the Polycom Community.

The next step would be a Support Ticket via your reseller.


Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

Polycom Global Services

Please be aware:

The purpose of these forums is to allow community members collaborate and help each other.
Questions posted here do not follow Polycom’s SLA guidelines.
If you require assistance from Polycom technical support, please open a
web service request or call us .

The above is necessary in order to track issue internally within Polycom.

You are welcome to post more questions or configuration or logs for other community members to look at but if your issue requires a fix via Polycom you must go via the official support structure.

Please ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's

Please remember, if you see a post that helped you , and it answers your question, please mark it as an "Accept as Solution".

This forum reply or post is based upon my personal experience and does not reflect the opinion or view of my employer.
Polycom employee participation within this community is not mandatory and any post or FAQ article provided by myself is done either during my working hours or outside working hours, in my private time, and may be answered on weekends, bank holidays or personal holidays.
Message 6 of 6