Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

TC8 Stuck on Successfully paired with StudioX50

bmgr
Advisor

TC8 Stuck on Successfully paired with StudioX50

I updated to 3.1.0 and it worked fine for the first few times I ran the device since the upgrade. I switched to Poly Video Mode to test USB Device Mode.

 

Now when I turn on my TC8 it gets stuck on Successfully paired with StudioX50 and doesn't move on from that screen. How do I get it to move on so I can turn USB Device Mode on again?

 

Edit: Changed to a Partner mode and back again and that seems to have fixed it for now, but this should not be necessary.

Message 1 of 2
1 REPLY 1
SteffenBaierUK
Polycom Employee & Community Manager

Re: TC8 Stuck on Successfully paired with StudioX50

Hello @bmgr 

 

this would need to come into our support organization.

 

Best Regards

 

Steffen Baier

----------------
The title Polycom Employee & Community Manager is a community setting and does not reflect my role. I am just a simple volunteer in the community like everybody else. All posts and words are my own & do not represent the views of Employer.

----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's
Message 2 of 2