Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

000000000000-directory~.xml not applying ringtone (rt) setting

Highlighted
Occasional Contributor

000000000000-directory~.xml not applying ringtone (rt) setting

The following is an excerpt from my directory file:

<directory>
	<item_list>
		<item>
			<fn>Reception</fn>
			<ln></ln>
			<lb>1</lb>
			<ct>1100</ct>
			<rt>3</rt>
			<ad>0</ad>
			<ar>0</ar>
		</item>

		<item>
			<fn>John</fn>
			<ln>Doe</ln>
			<lb>1</lb>
			<ct>1101</ct>
			<rt>default</rt>
			<ad>0</ad>
			<ar>0</ar>
		</item>
	</item_list>
</directory>

However, the "rt" parameter is not making any difference and it always applys the default ringtone. Any help is appreciated.

 

Message 1 of 2
1 REPLY 1
Highlighted
Polycom Employee & Community Manager

Re: 000000000000-directory~.xml not applying ringtone (rt) setting

Hello ,

welcome back to the Polycom Community.

The community's VoIP FAQ contains this post here:

ar 08, 2013 QuestionWhat files does my phone download or upload and why?

Resolution: Please check => here <=

 

The phone downloads the 000000000000-directory.xml ONCE once the is factory phone is factory reset and NEVER after that.

 

The phone will NEVER download the 000000000000-directory~.xml due to the ~ in its name. This is being added as a standard so the phone does not automatically download this example file.


Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

Polycom Global Services

----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's
Message 2 of 2