Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

CX100 - No microphon function with netphone software

Highlighted
Occasional Visitor

CX100 - No microphon function with netphone software

I have problems with the microphones of the Ploycom CX100 in connection with the Netphone (SwyxIT) Software of Telekom. The microphones do not function, although I can correctly configure them. I have tried it already with several notebooks, it is the same problem over and over again. Even the Telekom engineer could not help me.

 

Is there a trick, patch, hotfix etc. to solve this problem?

 

Kind Regards,

Markus

Message 1 of 2
1 REPLY 1
Highlighted
Polycom Employee & Community Manager

Re: CX100 - No microphon function with netphone software

Hello Markus,

welcome to the Polycom Community.

The CX100 is a OCS / LYNC dedicated phone and all drivers are provided via the Operating system and/or OCS / LYNC client.

 

We cannot ensure that the device works when using with

Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

Polycom Global Services

----------------
The title Polycom Employee & Community Manager is a community setting and does not reflect my role. I am just a simple volunteer in the community like everybody else. My official "day" Job is 3rd Level support at Poly but I am unable to provide official support via the community.

----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's
Message 2 of 2