Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

CX100 Unable to answer calls using the device

Visitor

CX100 Unable to answer calls using the device

We have never been able to answer OCS-calls on the CX100 with the buttons (green). We are running on Win XP still but using OCS 2007 R2.

 

Volume buttons and mute are working fine.

 

We have two CX100 devices and both work the same and tried several computers.

 

IS this common?

 

Any solution?

 

BR

/Martin

Message 1 of 4
3 REPLIES 3
Polycom Employee & Community Manager

Re: CX100 Unable to answer calls using the device

Hello Martin,

 

welcome to the Polycom Community.

 

The Support for the CX100 Device comes from the OCS Client installed on your XP Machine.

 

What Version are you running and what Version of XP (SP1, SP2 or SP3)?

 

I would recommend you work with your Polycom Reseller and/or Polycom Support on this issue.

 

Best regards

 

Steffen Baier

 

Polycom Global Services




<======== Signature / Disclaimer ========>
Please be aware:For questions about the type of support to expect please check here

Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's

Please remember, if you see a post that helped you , and it answers your question, please mark it as an "Accept as Solution".

The title Polycom Employee & Community Manager is an automatic setting within the community and any forum reply or post is based upon my personal experience and does not reflect the opinion or view of my employer.
Poly employee participation within this community is not mandatory and any post or FAQ article provided by myself is done either during my working hours or outside working hours, in my private time, and maybe answered on weekends, bank holidays or personal holidays.
Message 2 of 4
Visitor

Re: CX100 Unable to answer calls using the device

We are, for now, running WinXP SP3 and Office Communicator 2007 R2.

 

We have been running the OCS for about a year but not used that much for VoIP until now. This device is working great exept for the buttons that I know our users will ask us about. Would be great if we got it to work properly.

 

Will check with reseller.

 

Thanks...

Message 3 of 4
Polycom Employee & Community Manager

Re: CX100 Unable to answer calls using the device

Hello Marteen,

 

please provide the exact Version of the Communicator installed on your PC as there have been a few new releases over the past.

 

Best Regards

 

Steffen Baier

 

Polycom Global Services




<======== Signature / Disclaimer ========>
Please be aware:For questions about the type of support to expect please check here

Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's

Please remember, if you see a post that helped you , and it answers your question, please mark it as an "Accept as Solution".

The title Polycom Employee & Community Manager is an automatic setting within the community and any forum reply or post is based upon my personal experience and does not reflect the opinion or view of my employer.
Poly employee participation within this community is not mandatory and any post or FAQ article provided by myself is done either during my working hours or outside working hours, in my private time, and maybe answered on weekends, bank holidays or personal holidays.
Message 4 of 4