Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

Call forwarding on 4.0.2b

Highlighted
Advisor

Call forwarding on 4.0.2b

Hello everyone,

I updated my phones on 4.0.2b.

But when i put phone 6000 all calls forwading to 6001, 6001 is unable to call 6000. Before it was working fine.

Anyone noticed this bug ?

Message 1 of 5
4 REPLIES 4
Highlighted
Polycom Employee & Community Manager

Re: Call forwarding on 4.0.2b

Hello Knuckles,

before we call anything a bug we would need to see evidence that the behaviour was different in a previous version.

 

In addition Call Forwarding Parameters changed in UCS 4.0.x so the suggestion as usual:

 

  • Reproduce the issue on a build that you believe where this worked
  • Reproduce the issue on UCS 4.0.x where you believe this is no longer working

Provide your configuration, app & boot logs and 2 matching wireshark traces via your Polycom reseller to Polycom support.


Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

Polycom Global Services

----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's
Message 2 of 5
Highlighted
Advisor

Hi Steffen, I downgraded it to 3.3.1 and i got the same p...

Hi Steffen,

I downgraded it to 3.3.1 and i got the same problem ... may be a misconfiguration ?

Message 3 of 5
Highlighted
Advisor

Re: Hi Steffen, I downgraded it to 3.3.1 and i got the same p...

Hi Everyone,

There was a configuration error but i still get a problem in 4.0.2b 

In 3.3.1 i use this configuration for call forwarding and dnd. It's works fine (i can use the call forward button and i got the icon that all calls are forwarded)

<voIpProt.SIP.serverFeatureControl voIpProt.SIP.serverFeatureControl.cf="1" voIpProt.SIP.serverFeatureControl.dnd="1">
<voIpProt.SIP.serverFeatureControl.localProcessing voIpProt.SIP.serverFeatureControl.localProcessing.cf="0" voIpProt.SIP.serverFeatureControl.localProcessing.dnd="0">
</voIpProt.SIP.serverFeatureControl.localProcessing>
</voIpProt.SIP.serverFeatureControl>

 But in 4.0.2 it doesn't work. Is anything has changed in the configuration file ?

Message 4 of 5
Highlighted
Polycom Employee & Community Manager

Re: Hi Steffen, I downgraded it to 3.3.1 and i got the same p...

Hello Knuckles,

 

check the release notes / admin guide if these parameters still exist and ensure to check the logs and the Phone menu as explained in the FAQ post here:

 

Oct 11, 2011 Question: How can I troubleshoot configuration Issues via Log Files or the phone GUI?

Resolution: Please check => here <=

 

Make sure you test this with the latest Version which at present is UCS 4.0.3 Rev F.

 

The next step would be to raise this with Polycom support via your Polycom reseller.

 

Best Regards

 

Steffen Baier

----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's
Message 5 of 5