Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

Can't get IP6000 to register with Avaya Session Manger

SOLVED
Highlighted
Occasional Advisor

Re: Can't get IP6000 to register with Avaya Session Manger

I beleive the BootROM is 4.1.  I used the split version since the BootROM was > 4.0 which is what I believe the Support Site instructed.

Message 11 of 14
Polycom Employee & Community Manager

Re: Can't get IP6000 to register with Avaya Session Manger

Hello ehxa2,

 

as mentioned below you may have configured multiple options via different access methods so my suggestion is to Format the File System and ensure the Phone is not loading any configuration files if you have setup your own Provisioning Server.

 

Any further support would need to be via your reseller or via Polycom Support (charges may occur) if the provided detailed steps in my previous post will not get you any further.

 

Best regards

 

Steffen Baier




<======== Signature / Disclaimer ========>
Please be aware:For questions about the type of support to expect please check here

Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's

Please remember, if you see a post that helped you , and it answers your question, please mark it as an "Accept as Solution".

The title Polycom Employee & Community Manager is an automatic setting within the community and any forum reply or post is based upon my personal experience and does not reflect the opinion or view of my employer.
Poly employee participation within this community is not mandatory and any post or FAQ article provided by myself is done either during my working hours or outside working hours, in my private time, and maybe answered on weekends, bank holidays or personal holidays.
Message 12 of 14
Occasional Advisor

Re: Can't get IP6000 to register with Avaya Session Manger

The core issue was the the Session Manager was a part of the Avaya ME bundle and had set up many parameters automatically.  I discovered that the automatic listening ports were TCP/5060 and TLS/5061.  Once I added UDP/5060 all IP6000 sets came up without issue.

Message 13 of 14
Polycom Employee & Community Manager

Re: Can't get IP6000 to register with Avaya Session Manger

Hello ehxa2,

 

thanks for getting back and explaining the root cause of the issue.

 

Best Regards

 

Steffen Baier




<======== Signature / Disclaimer ========>
Please be aware:For questions about the type of support to expect please check here

Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's

Please remember, if you see a post that helped you , and it answers your question, please mark it as an "Accept as Solution".

The title Polycom Employee & Community Manager is an automatic setting within the community and any forum reply or post is based upon my personal experience and does not reflect the opinion or view of my employer.
Poly employee participation within this community is not mandatory and any post or FAQ article provided by myself is done either during my working hours or outside working hours, in my private time, and maybe answered on weekends, bank holidays or personal holidays.
Message 14 of 14