Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

Can't get IP6000 to register with Avaya Session Manger

SOLVED
Highlighted
Occasional Advisor

Re: Can't get IP6000 to register with Avaya Session Manger

I beleive the BootROM is 4.1.  I used the split version since the BootROM was > 4.0 which is what I believe the Support Site instructed.

Message 11 of 14
Highlighted
Polycom Employee & Community Manager

Re: Can't get IP6000 to register with Avaya Session Manger

Hello ehxa2,

 

as mentioned below you may have configured multiple options via different access methods so my suggestion is to Format the File System and ensure the Phone is not loading any configuration files if you have setup your own Provisioning Server.

 

Any further support would need to be via your reseller or via Polycom Support (charges may occur) if the provided detailed steps in my previous post will not get you any further.

 

Best regards

 

Steffen Baier

----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's
Message 12 of 14
Highlighted
Occasional Advisor

Re: Can't get IP6000 to register with Avaya Session Manger

The core issue was the the Session Manager was a part of the Avaya ME bundle and had set up many parameters automatically.  I discovered that the automatic listening ports were TCP/5060 and TLS/5061.  Once I added UDP/5060 all IP6000 sets came up without issue.

View solution in original post

Message 13 of 14
Highlighted
Polycom Employee & Community Manager

Re: Can't get IP6000 to register with Avaya Session Manger

Hello ehxa2,

 

thanks for getting back and explaining the root cause of the issue.

 

Best Regards

 

Steffen Baier

----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's
Message 14 of 14