Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

FTP Provisioning of IP650 and IP331 failing to work.

Occasional Contributor

FTP Provisioning of IP650 and IP331 failing to work.

Hi,

 

I have referenced a config file called messagecentre.cfg in my 12x0.cfg file which applies to all polycom phones on the network.

 

The contents of both files are shown below, and when the phone boots it fails to get the expected change which is the phone dialling *4 when a user presses the messages button or selects to connect to the message centre upon an active MWI.

 

**************** 000000000000.cfg FILE ****************

 

 

<?xml version="1.0" standalone="yes"?>
<!-- Default Master SIP Configuration File-->
<!-- For information on configuring Polycom VoIP phones please refer to the -->
<!-- Configuration File Management white paper available from: -->
<!-- http://www.polycom.com/common/documents/whitepapers/configuration_file_management_on_soundpoint_ip_phones.pdf -->
<!-- $RCSfile: 000000000000.cfg,v $  $Revision: 1.23.8.5 $ -->
<APPLICATION APP_FILE_PATH="sip.ld" CONFIG_FILES="[PHONE_MAC_ADDRESS]_phone.cfg, polling.cfg, ntp.cfg, messagecentre.cfg" MISC_FILES="" LOG_FILE_DIRECTORY="" OVERRIDES_DIRECTORY="" CONTACTS_DIRECTORY="" LICENSE_DIRECTORY="">
<APPLICATION_SPIP300 APP_FILE_PATH_SPIP300="sip_213.ld" CONFIG_FILES_SPIP300="phone1_213.cfg, sip_213.cfg"/>
<APPLICATION_SPIP500 APP_FILE_PATH_SPIP500="sip_213.ld" CONFIG_FILES_SPIP500="phone1_213.cfg, sip_213.cfg"/>
<APPLICATION_SPIP301 APP_FILE_PATH_SPIP301="sip_316.ld" CONFIG_FILES_SPIP301="phone1_316.cfg, sip_316.cfg"/>
<APPLICATION_SPIP501 APP_FILE_PATH_SPIP501="sip_316.ld" CONFIG_FILES_SPIP501="phone1_316.cfg, sip_316.cfg"/>
<APPLICATION_SPIP430 APP_FILE_PATH_SPIP430="sip_323.ld" CONFIG_FILES_SPIP430="phone1_323.cfg, sip_323.cfg"/>
<APPLICATION_SPIP600 APP_FILE_PATH_SPIP600="sip_316.ld" CONFIG_FILES_SPIP600="phone1_316.cfg, sip_316.cfg"/>
<APPLICATION_SPIP601 APP_FILE_PATH_SPIP601="sip_316.ld" CONFIG_FILES_SPIP601="phone1_316.cfg, sip_316.cfg"/>
<APPLICATION_SSIP4000 APP_FILE_PATH_SSIP4000="sip_316.ld" CONFIG_FILES_SSIP4000="phone1_316.cfg, sip_316.cfg"/>
</APPLICATION>

 

********** messagecentre.cfg FILE  *****************

 

<?xml version="1.0" standalone="yes"?>
<PHONE_CONFIG>
   <MSG msg.mwi.1.callBackMode="contact" msg.mwi.1.callBack="*4" msg.bypassInstantMessage="1"/>
   </MSG>
</PHONE_CONFIG>
Message 1 of 2
1 REPLY 1
Polycom Employee & Community Manager

Re: FTP Provisioning of IP650 and IP331 failing to work.

Hello icsnettech,


welcome to the Polycom Support Community.


Please post the <mac>-boot.log and <mac>-app.log in order to verify that the phone is actually trying to load and apply the  messagecentre.cfg


Best regards

 

Steffen Baier




<======== Signature / Disclaimer ========>
Please be aware:For questions about the type of support to expect please check here

Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's

Please remember, if you see a post that helped you , and it answers your question, please mark it as an "Accept as Solution".

The title Polycom Employee & Community Manager is an automatic setting within the community and any forum reply or post is based upon my personal experience and does not reflect the opinion or view of my employer.
Poly employee participation within this community is not mandatory and any post or FAQ article provided by myself is done either during my working hours or outside working hours, in my private time, and maybe answered on weekends, bank holidays or personal holidays.
Message 2 of 2