Plantronics + Polycom. Now together as Poly Logo

IP Soundtstation 6000

Holger123
Occasional Visitor

IP Soundtstation 6000

After a   electrical power outtage a lot of soundstation doesent came back to work !! the y do nothing you cant see something in the display. Only the three red Lamps are lit after you connecr the power !

Knows some bady what it means with the Lamps !! if i connect a working Soundstation to that port it works fine

 

thanks Holger

Message 1 of 2
1 REPLY 1
SteffenBaierUK
Polycom Employee & Community Manager

Re: IP Soundtstation 6000

Hello Holger,

welcome to the Polycom Community.

Without testing the actual units in a lab I can only assume that they have suffered some high voltage and are defective and need an RMA.

 

Please follow this up with your Polycom reseller.

Please ensure to provide some feedback if this reply has helped you so other users can profit from your experience.

Best Regards

Steffen Baier

Polycom Global Services

----------------
The title Polycom Employee & Community Manager is a community setting and does not reflect my role. I am just a simple volunteer in the community like everybody else. My official "day" Job is 3rd Level support at Poly but I am unable to provide official support via the community.

----------------

Notice: This community forum is not an official Poly support resource, thus responses from Poly employees, partners, and customers alike are best-effort in attempts to share learned knowledge. If you need immediate and/or official assistance please open a service ticket through your proper support channels.
Please also ensure you always check the VoIP , Video Endpoint , Skype for Business , PSTN or RPM FAQ's
Message 2 of 2